Kapsalon de Klomp  
Jufferswijk 2  
6745 XG De Klomp
 
0318-572831  

Over Cynthia

Wie ben ik?

Mijn naam is Cynthia Verstegen - Blankestijn en ik ben woonachtig in Veenendaal. Inmiddels ben ik tien jaar trotse eigenaar van Kapsalon de Klomp. Daarnaast ben ik in 2020 moeder geworden van een gezonde dochter Elenora en in 2022 mochten wij een tweede dochter Rosalia verwelkomen.  Mijn passie voor het kappersvak zat al vroeg in mijn bloed. Als kind was ik al bezig met de haren van de barbies of dit nou vlechten was of knippen, niets was te gek voor mij. Dit is uitgegroeid tot een passie die ik tot op heden nog mag ervaren Tijdens en na mijn opleiding heb ik in verschillende kapsalons gewerkt, deze hebben mij veel geleerd. Mijn grootste droom is uitgekomen namelijk: ''Mijn eigen kapsalon bezitten''. In April 2022 is dit veranderd naar Ambulant kapper zijn.

Mijn passie: “Iemand nog mooier maken dan hij/zij al is van zichzelf”. Of dit is door iemand te knippen, te kleuren, hairextensions zetten, wimperextensions zetten is, zolang u als klant tevreden bent dan heb ik mijn passie kunnen uitvoeren.

In de salon wordt er tijd gemaakt om echt naar de wens van U als klant te luisteren. U als klant kan van mij eerlijk advies, gedrevenheid en passie verwachten. Dit alles is bespreekbaar onder het genot van een kopje koffie of thee.

Wilt u meer over mij weten, vraag dat dan gerust bij uw bezoek!

Heel graag tot ziens bij Kapsalon de Klomp.