Kapsalon de Klomp  
Jufferswijk 2  
6745 XG De Klomp
 
0318-572831  

Hairdreams hairextensions.

Hairdreams extensions zijn de rolce royce onder de extensions. De kwaliteit van Hairdreams haren maken een beslissend onderscheid. Hairdreams verwerken uitsluitend de beste en meest hoogwaardige ruwe haren, welke naar strenge, ethische criteria wereldwijd geleverd worden.

Hairdreams haar is bijzonder, geselecteerd echt haar in alle kleuren. Ze zijn van mensen van de westelijk europide type. Het special haar wordt met de hand één voor één in kwaliteit, dikte en kleur geselecteerd. Mensen selecteren elk enkel haar van de Hairdreams kwaliteit met pincet en vergrootglas.

 

 

Hairdreams is in 2 kwaliteiten verkrijgbaar: Hairdreams 5 en Hairdreams 7 special

De Hairdreams 5*: De haren zijn donker en ruwe welke na een kostbaar proces worden opgelicht en daarna ingekleurd. Het gehele proces duurt 3 weken. De hoogwaardige glanzende haren met goede veerkracht geven een aangenaam en natuurlijk draaggevoel. De hairextensions zijn geschikt voor alle soorten haarverlengingen. De verschillende lengtes hebben hun eigen prijs.

De Hairdreams 7*: Deze haren worden bij veredeling naar de uiteindelijke kleur slechts maximaal 1 kleurnuance aangepast. Het gehele proces duurt 6 weken. Vanwege de uitmuntende kwaliteit kunnen de haren van Hairdreams 7* special zonder enig bezwaar opnieuw gebruikt worden door 2 x re-bonden. Hierdoor kunnen de extensions 3keer 6 maanden gedragen worden. Special haar is onovertroffen wat betreft glans, veerkracht, elasticiteit en haargezondheid. De verschillende lengtes hebben hun eigen prijs.